tiistai 30. maaliskuuta 2010

Pentunäyttely 28.3. Helsinki, Kaapelitehdas

Sunnuntaina 28.3. meillä oli vihdosta viimein ensimmäinen näyttelymme! Voi sitä jännitystä, johon sunnuntaiaamuna heräsin.
Kaapelitehtaalle lähdettiin hyvissä ajoin ja matka meni ihan kivasti. Kuolahanat avautuivat vasta ihan viimesissä käännöksissä.
Näyttelypaikalle saavuttiin samaanaikaan kasvattajamme kanssa ja siistittiinkin sitten Eddyä vähän ennen koitosta. Lyyli-sisko oli myös osallistujien joukossa ja hänen näkeminen taisi olla Eddyn päivän kohokohta.
Kehään päästiin vasta noin 2,5 tunnin odottelun jälkeen ja siinä ajassa kerkesi kyllä mieli muuttua koiran esittäjästä sataan kertaan! Ensimmäisenä oli urospennut 5-7 kk eli me!
Itse kehässä Eddy käyttäytyi oikein hienosti, ei yrittänytkään riekkua. Päinvastoin Eddy kävi makaamaan tuomarin pöydän eteen. Saimme ensimmäisen kierroksen kunnialla tehtyä: juoksu sujui ihan hyvin, Eddy oli pöydällä nätisti ja seisoikin välillä ihan ok:sti.

Tuomari antoi meille KP:n eli kunniapalkinnon ja näin ollen päästiin jatkoon kisaamaan parhaan uroksen tittelistä.

VSP meni sitten vastassa olleelle urokselle, joka olikin hieno koira ja sen käytös samaten. Itse en saanut Eddyä enää kunnolla seisomaan kakkoskierroksella...

ROP-pentu oli Lyyli!!! Jonka käytös kyllä sai velipojan omistajan kadehtimaan :).

Eddyn arvostelu oli kuitenkin lupaava:
Tuomari Matti Luoso
"Erittäin hyvän tyyppinen ja kokoinen urospentu. Hyväilmeinen pää. Sopiva kaulanpituus. Runko saa vielä voimistua. Sopivat kulmaukset. Liikkuu hyvin. Hyvä väri ja karvanlaatu. Mukava käytös."

Näyttely meni kaiken kaikkiaan odotettua paremmin ja nyt kotona harjoitellaankin seisomista ennen seuraavaa koitosta.

Kiitokset kaikille meidän tukijoukoille ja erityiskiitos Tarjalle ihanasta pennusta!

Eddy kammattuna kotona odottamassa lähtöä näyttelyyn.
ROP-Lyyli ja KP-Eddy näyttelyhumussa!
Eddy ainoana urokset 5-7kk kehässä.
Pikku-Eddy ja urokset 7-9 kk luokan voittaja.
Musca-Rosan lapset Lyyli & Eddy

2 kommenttia:

  1. Heippa, katoppas kuinka hienosti Eddy seisoo esim. tossa viimeisessä kuvassa. Ei muuta ku harjoitellaan ja sit sinne Loviisaan porukalla. Pia, vaikka sanoit, että sua jännitti hurjasti, niin ei sitä jännitystä kehässä näkynyt. Hienosti menitte!

    t. ylpeä kasvattaja

    VastaaPoista
  2. Me ollaan nyt keikistelty peilin edessä joka ilta hetken aikaa! Eddy antaa jo nostaa häntää ihan hyvin, kun sehän vähän meinas kadota paikalta aikasemmin.

    VastaaPoista