maanantai 22. maaliskuuta 2010

Up 'n Down

Edellinen viikko treenailtiin ahkerasti luoksetuloa, "Eddy kaatuuuuuu", leikkimistä sekä hihnakävelyä. Kotitreenailut alkoivat sujumaan oikein loistavasti! Eddy kävelee ulkona hihnassa kivasti vierellä ja oikeastaan saankin kannatella hihnaa ihan urakalla, kun se on niin löysällä.
Menimme siis oikein innokkain mielin ensimmäiselle kontaktiryhmän tunnille. Se innokas mieli laantui aika äkkiä, kun paikalle räjähti Pipsa-westie ja jotta mieli olisi vielä laantuneempi, niin saatiin seuraa myös bichonista. Eddyhän oli aivan myyty näistä "valkoisista enkeleistä", joten hihnaharjoittelu ja luoksetulo menikin sitten jäkittämisen merkeissä.

Ainoat onnistumiset olivat "Eddy kaatuuuu", luultavasti halusi näyttää tytöille myös pehmeämmän puolensa. Myös leikkiminen sujui ihan ok. Aikamoista tuskaa oli kyllä tämä meidän "ensimmäinen" ryhmäharjoittelu... Kotimatkalla Eddy kipitti taas polveni vierellä, olispa tehnyt sen vartti aikasemminkin :).

Lannistuksesta huolimatta päätin sitten harjoitella autoilua tulevina päivinä.
Ensimmäinen harjoitus olikin taas oikein kannustava - Eddyltä valui kuplat suusta jo, kun nostin hänet autoon! Siinä vaiheessa alkoi kariutumaan mielikuva autoilevasta toko-valiosta...
Noo, seuravaana päivänä mentiin uudestaan ja syötiin vähän kanaa takapenkilla. Puolen tunnin istumisen jälkeen Eddy kävi jo itse istumaan ja hetken päästä makaamaan. Nyt säästyttiin kokonaan kuolavahingoilta.
Kolmantena päivänä meillä oli seurana naapurin Chili ja nyt Eddy olikin autossa aika innossaan ja meni melko nopeasti istumaan (liekö syynä lievä tilanpuute takapenkillä :)).
Neljäntenä päivänä Eddy hyppäsi itse autoon ja meni aika nopeasti makaamaan. Innostuin sitten itse kovasti ja käynnistin auton, jolloin kuolahanat alkoivat taas aktivoitumaan. Istumista jatkettiin hetki auton käydessä ja sitten istuttiin vielä niin pitkään, että Eddy meni maate ja oltiin hetki niin.

Muuten Eddyn viikko on mennyt lehtiä lukiessa ja ilmeisesti Mr. Valdes tykästyi trimmaamiseen kovastikin, koska trimmasi palautukseen menossa olleen trimmauspöydän pahvilaatikon. Jätettiin sitten pöytä kotiin ja siinä ollaan nyt harjoiteltu seisomista.

Tällä viikolla harjoitellaan näyttelyhihnassa kävelyä ja seisomista. Seisominen sujuu muuten hyvin, mutta kun Eddyn hännän nostaa, niin koira kääntyy 90 astetta... Ideoita? Eivät taida antaa näyttelyyn ottaa mukaan eteisen lipastoa, jonka edessä ollaan nyt treenattu, ettei pääse siirtymään...
Torstaina olisi taas koirakoulua ja sunnuntaina kauan odotettu ensimmäinen näyttely!!
"Uuupsss... MY BAD!"
"Oliskohan kuitenkin pitänyt jättää se paketti repimättä?"
"Mamiii... enkö mä sanonut, että näissä autovaljaissa EI VOI KÄVELLÄ!"
Eddyn hellä rakkaudenosoitus...

3 kommenttia:

  1. Pakko kysyä, miksi oli trimmipöytä lähdössä palautuksena? :D

    VastaaPoista
  2. Siinä oli yks jalka liian lyhyt! Mut sain sen sit fiksattua, onneks :).

    VastaaPoista