sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Taikasana: helisevä purkki

25.03. Meillä oli jälleen Tiltun kontaktiryhmä. Tällä kertaa alkoi taas toivonkipinä heräämään tokovalion arvosta...
Aluksi Eddy oli taas vähän jähmeä oma itsensä... Aloitimme kontaktiharjoituksilla ja ne sujui aivan mainiosti. Namit sai olla rauhassa lattialla, vaikka kävelin koiraa ympäri ja sivulta ees taas, koska Eddy tuijotti PIPSAA :). Tiltu sitten muisti, että viimeksi Eddy innostui helisevästä purkista eli siis muovipurkki, jossa on pari nappulaa. Ja sehän olikin päivän pelastus! Saatiin kontaktiharjoitukset tehtyä purkin ollessa palkkiona. Tämän hyvän suorituksen jälkeen lähdettiin harjoittelemaan hihnakävelyä ja KYLLÄ Eddy tuli mukavasti vierellä, jopa ohitukset sujui ja puolen vaihdot. Ihme oli tapahtunut :).
Tämän kertainen luoksetulo harjoitus sujui oikein vauhdikkaasti Eddyn juostessa mamin luokse. Käsittelyharjoituksetkin alkavat sujumaan. Nyt niitä tehtiin ihan muiden koirien läheisyydessä ja kopeloitiimpa muidenkin koirat läpi. Eddy taisi rakastaa tätä harjoitusta!

Tällä kertaa vaikein harjoitus oli jalkojen välistä pujottelu... lähinnä siis mamille vaikea. Yritin ties missä spakaadissa houkutella Eddyä jalkojen välistä kulkemaan (olisi ehkä pitänyt saada tuosta kuva). Harjoitus onnistui lopulta ilman vaativia spakaadeja, kun kutsuin Eddyä oikein iloisesti pujottelemaan. Pienestä se on joskus kiinni!

Ensi kerralla meillä onkin taas yksityistunti! Mitähän uutta nyt päästään opettelemaan?
On tämä pienen vehnäpullan koulutus aikamoista vuoristorataa!
"Moi! Mun nimi on Eddy! Kaikki nätit tytöt, laittakaa postia."
Neba...
Jooga-Eddy ja erittäin hankala vehnäsilta-venytys
Eddy pitää myös huolta itsestään... käyttämällä mamin piikkimattoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti