sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Mr. Valdes & ensimmäinen trimmaus

30.1.2010. Tänään meillä oli ensimmäinen trimmi kasvattajan luona. Alkuun jälleen vähän jännitti, että kuinka poika jaksaa seistä pöydällä, mutta pienen alkuväännön jälkeen Eddy seisoi yllättävän nätisti. Loppukuvaukset jouduttiin jättämään toiseen kertaan...
Saimme taas hyviä vinkkejä elämään vehnän kanssa ja koirulikin alkoi näyttämään ihan oikealta vehnäterrieriltä (miltähän se aikaisemmin näytti :)). Lopuksi Eddy sai leikkiä hyvän kaverinsa, Figon kanssa.

Kotimatka alkoi tällä kertaa "lupaavasti". Eddyltä valui kuola jo ennen, kun auto oli edes käynnissä. Broileripullat olivat ihan "last season". Mami miettikin jo, että tuliko tästä kävelyreissu kotiin. Lähdettiin kuitenkin matkaan ja keksittiin pysähtyä läheiselle Mc Donaldsille, että mamin hermot vähän leppyisivät. No mamin Double Cheese Burger meni sitten parempiin suihin ja Eddy oli taas sitä mieltä, että autoilu on ihan jees. Burgerin jälkeen Eddy ottikin päivätirsat ja heräsi vasta kotipihassa.

Illalla lähdettiin vielä "pienelle" iltakävelylle. Jouduttiin vähän harhateille ja kävelylenkistä tulikin kahden tunnin mittainen. Eddy reippaana poikana matkusti sitten Papan sylissä osan matkaa.

Voitte vaan kuvitella, että uni maistui pikku-vehnälle tämän tapahtumarikkaan päivän jälkeen.
Tässä on pojat teille näyttelyseisonnan taidonnäyte!
Vehnäseisonta osa II
Figo, my love!
Noin tunti trimmauksen jälkeen... Eddy olikin taas jo tuttu oma itsensä... turpa lunta täynnä...

6 kommenttia:

  1. Voi pientä poikaa, kun oli rankka trimmi-kokemus. Sitä vaan joutuu kaikkee kestämään, kun on sattunut syntymään pieneksi vehnäpojaksi... Eikä taida korvatkaan olla enää "takakenossa" niskan jatkeena, ainakin kuvissa näyttää hyviltä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä trimmauksesta! Trimmaushan meni paikka paikoin aika kivuttomasti. On se vaan nyt niin hauskan näköinen, kun kauhoo menemään noilla tupsujaloilla.

    Pia

    VastaaPoista
  3. Hienostihan poika seisoo, turhaan Pia stressaat pentunäyttelyä!! ;)

    Mamilta terkut Eddylle!

    VastaaPoista
  4. Terkkuja myös Vellalle ja Jarolle!
    Meillä on vielä ennen pentunäyttelyä viiden kerran näyttelykurssi, jotta ei ihan kylmiltään tulla :).

    VastaaPoista
  5. Me kyllä Jaron kanssa tullaan ihan kylmiltään! :D ..mulle tuli jo ongelmia, ku lappalaisten erkkari samana päivänä, mut jätän sen väliin ja valitsin pentunäyttelyn.. ;)

    VastaaPoista
  6. Mut sä Anna osaat jo hienosti viedä noissa näyttelyissä. Toi on mun ja Eddyn ensimmäinen! Nyt ollaan harjoteltu seisomista, niin alkuun Eddy meni makaamaan, kun häntää nosti... :)

    VastaaPoista