torstai 4. helmikuuta 2010

Sittenkin toivoa...

3.2.2010. Meillä oli jälleen pentutoko ja odotukset... ei niin korkealla... Eddyä ei alkuun kiinnostanut taaskaan lihapullat tai kanat. Mentiinpä sitten omaan nurkkaan odottelemaan ohjaajaa ja yllättäen Eddyä alkoikin kiinnostamaan harjoittelu. Todettiin, että alkunuuskutukset toisten koirien kanssa kannattaa jättää väliin, koska niistä Eddyn keskittyminen herpaantuu.
Tänään harjoiteltiin seuraamista + kulman kääntäminen ja paikalla makaamista.

Seuraaminen sujui todella hyvin ja kääntyminenkin onnistui. Eddy seuraa lihapullakättä, kun hai laivaa, joten tämä oli helppoa, kuin heinänteko :).

Paikalla makaaminen onkin hankalampi! Eddy osaa mennä maahan käsimerkistä, mutta ei malttaisi pysyä siellä, jollei lihapulla ole nyrkissä kuonon alla. Tätä täytyy harjoitella lisää ja etenkin maahanmenoa käskystä.

Lopuksi tehtiin vielä parit luoksetuloharjoitukset ja näissähän Eddy loistaa nykyään.

Eddyn bestikset Chili ja Pepe lähtivät mukaan iltakävelylle yksi ilta ja saimme kävelyllä idean treenata naksuttelua. Nyt pari päivää ollaan harjoiteltu pelkkää naksuttelua ja tänään aloitetaan jonkun kivan tempun harjoittelu. Kävelyt muuten muiden koirien kanssa sujuvat jo aika mallikkaasti!

Tänään meillä alkaa näyttelykurssi luennolla ja reilun viikon päästä koiran kanssa. Pentunäyttely, here we come!
Innokas ja ennen kaikkea nälkäinen pikku tokoilija!
"Leijona-venytys"
Tuleva tokomestari vuosimallia 2020 ja seuraa harjoitus.
Treenaamisen välissä on syytä levätä kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti