sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Ei ihan vielä tokomestareita...

27.1.2010. Meillä oli taas pentutoko. Tällä kertaa Eddyn kiinnostus lihapullia kohtaan oli NOLLA. Koko tunti meni hengailessa ja odotellessa, että koira kiinnostuu lihapullista... Itse olisin laittanut koiran jo jäähylle, mutta ohjaajan pyynnöstä odoteltiin josko kiinnostuisi tai ei... Olipa meillä jotain onnistumistakin, meinaan luokse tulo. Pentupirskeiden vinkeillä Eddy tulee todella reippaasti luokse ja se onnistui tälläkin kertaa!
Muuten meillä on ollut aika rauhallista menoa. Eddy sai toiset rokotukset ja käyttäytyi todella hyvin eläinlääkärissä. Saimme samalla hyviä vinkkejä Eddyn autoiluongelmaan. Eddy pelkää autossa oloa ja alkaa voimaan pahoin. Nyt ollaankin harjoiteltu kovasti ja tehty automatkailusta kivaa. Broileripyöryköitä kuluu sitä tahtia, että Eddy on kohta itse pikku-pyörykkä.

Vapaa-ajan Mr. Valdes viettää meidän sängyssä, joka oli siis alkuun dog free-aluetta, mutta molemmat lopulta heltyivät... Onneksi Eddy nukkuu sentäs yöt omassa pedissä.

Eddy on ollut nyt yksin pidempiä päiviä ja aamulla hän oikein jonottaa omaan huoneeseensa portin taakse. Meillä kun on joka aamu aarteenetsintä!
Alla parit kuvat Eddyn menosta!


Eddyn taidonnäyte... murustellaan porsaankorva sohvalle, VILTIN VIEREEN.


Oliskohan naapurin Chili pihalla?

Eddy & Nöfö vahtimassa pihan tapahtumia!



HEY ANYONE mä olisin tulossa sisälle NYT!

Eddy jonottaa joka aamuiseen aarteenetsintään.
Eddyn rankka päivä... kongista loppui namit kesken.
Laatuaikaa sängyssä...
Epeli hoitaa oman osansa siivoamisessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti