lauantai 16. tammikuuta 2010

Pentupirskeissä ja uimakoulussa! Toko toko tico tico!!

Tänään me osallistuimme pentupirskeisiin ja sen jälkeen oli uimakoulu.
Matka alkoi hakemalla Tito-veli ja Paula messiin ja sitten nokka kohti Hyvinkäätä. Ei päästy pihasta pois, kun Paulan piti siirtyä takapenkille istumaan poikien erotuomariksi. Noin 10 sekunnissa molemmat koirat olivat solmussa toistensa turvavöissä.

Ensimmäiset 1,5 tuntia harjoiteltiin rauhalliseen tahtiin arkitottelevaisuuden alkeita.

- katsekontaktin ottaminen, sujui yllättävän hyvin! Eddy ei vain oikein hoksannut "käskyä" vapaa, vaan jäi kököttämään paikalleen.
- istu, tässähän me ollaan jo vanhoja tekijöitä!
- paikka, harjoiteltiin paikka-käskyä uudella tavalla ja se toimii! Eddy ei hievahtanutkaan! No luokse tulon opettelemista odotellessa...

Tokon jälkeen pennut pääsivät uimaan. Eddy ei edelleenkään ollut järin innostunut, mutta kyllä se sinne altaaseen saatiin. Ensimmäinen uinti meni villisti polskiessa, mutta toinen uinti sujui jo hyvin. Tito-veljen kanssa uinti taisi olla parasta, niin ne menivät rinta rinnan. Viimeinen uinti mentiin jo ilman pelastusliivejä ja niin se vehnäpulla vain pinnalla pysyi!

Kuivattelun jälkeen lähdettiin kotimatkalle, jossa ei tällä kertaa erotuomaria tarvittu! Takapenkki vaikeni melko nopeasti.

Tänään saatiin hyviä vinkkejä, kuinka harjoitella näyttelyseisontaa, joten eiköhän me jonkunlainen seisonta saada maaliskuun ensimmäiseen pentunäyttelyyn aikaiseksi.

Huomenna on kurssin kakkos osa, joten sitä odotellessa...
Uimakandidaatti, Eddy Valdes.
Veljekset, kuin ilvekset.
Hei mä meen ilman pelastusliivejä!!
Mamin reipas pullasuti. Huomaa, mikä katsekontakti!
Mennään jo kotiin? Eddy pakattuna mantteliin ja turvavöihin.

1 kommentti:

  1. Moi,
    Mielettömän hyvä blogi! Kiva lueskella ja katella kuvia. Toi missä pojat uivat rinnakkain, on älyttömän kiva. Saakohan ne uimamaisterin paprut ja sellaisen uimapukuun ommeltavan uimamaisterin merkin kurssin jälkeen?

    VastaaPoista