lauantai 16. tammikuuta 2010

It's okay to be...

Tarttuipa Stockan alennusmyynneistä mukaan kiva mantteli! Vielä kun pakkaset paukkuivat, niin päätettiin kokeilla Eddylle takkia... koko 25 cm... Voi sitä ilmettä, kun laitettiin mantteli koiran päälle!! "Pitääkö tämä päällä oikeasti kävellä?" No, olihan se "vähän" pienikin...
On Eddyllä ollut kestämistä, ylikireä mantteli, mansikka-kiiwi shamppoo, mustikka hoitoaine, joka päiväinen kampaaminen...
Onneksi löydettiin sitten oikean kokoinen mantteli (40cm) ja nyt Eddykin tarkenee kävelyllä!
Muuten ollaan harjoiteltu vähän istumista ja maahan menoa tulevaa tokoa varten. Osaapa Eddy jopa istuen odottaa, että lelu heitetään.
Eddy myös keksi uuden vuoden päivänä, että sänkyyn voi hypätä! Ja mennä peiton alle karkuun...

Liimakorvat saatiin avata ja kyllä mami taisi säikähtää, että pumiko se isä oli, kun sen verran villiltä korvat näyttivät. Nyt ne alkavat onneksi muistuttaa jo vehnän korvia!
Jaa tämäkö päällä mun pitäis mennä pihalle? Mami pliiiisss...
BUSTED!!
Eddy chillaillee... missäs muualla, kun sohvalla!
Haaveissa... pari palvikinkkua + lihapullaa...

2 kommenttia:

  1. Onneksi sille liian pienellekin takille löytyi onnellinen omistaja ihan seinän takaa. Chili 2,7kg kantaa ylpeänä uutta rotsiaan! Pia, mitähän mahdoit ajatella sitä kokoa valitessasi? ;)

    VastaaPoista
  2. No, mä ajattelin, et kun Eddy on NIIN pieni! "Eddy ei niin pieni enään" kyttäs tänään teiän pihalle ja oli jo menossa aidan yli!! Jos lumet ei sula kohta, niin se pääsee teiän pihaan :).

    VastaaPoista