sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Olipa viikonloppu

Tänään oli Pieni koirakoulu koiruuden järjestämän kurssin toinen päivä.
Eddy valmistautui viimeiseen kurssipäivään ottamalla 12:sta tunnin yöunet ja ottipa päivällä ennen lähtöä vielä pienen välikuoleman.

Tuttuun tapaan haettiin Tito ja Paula mukaan ja sitten menoksi!

Tänään harjoiteltiin hyviä käytöstapoja hihnassa eli vetämättä paras sekä muiden ohittamista. Nämä harjoitukset sujuivat yllättävän hyvin ja pystyimme jopa vaihtamaan kuulumiset toisen koiran omistajan kanssa ilman, että koirat reagoivat toisiinsa.

Lisäksi harjoittelimme luoksetuloa. Tässä vaiheessa Eddyltä loppui kiinnostus lihapullia kohtaan ja menikin sitten vähäksi aikaa jäähylle. Onneksi Titolla oli mega hyvä vinkulelu mukana, jota lainaamalla saatiin harjoitukset suosiolla loppuun. Eddy tulikin lopulta hienosti mamin luokse!

Kurssi antoi hyvän pohjan kotona harjoitteluun. Liikkeet käytiin tarkkaan läpi ja varmistettiin, että ne tehdään loppuun asti kunnolla.

Jatko-osaa odotellessa!!
Lopuksi meillä oli taas uimakoulu ja tällä kertaa päästiin uimaan ilman ohjaajaa. Uinti alkoi jo sujumaan ja ihan lopuksi harjoiteltiin kääntymistä vedessä ja mentiin ilman pelastusliivejä.

Kotona Eddy jaksoi vielä kantaa parit risut ulkoa sisälle ja murustella niitä sohvalle... Että sellainen viikonloppu meillä!
Kurssi viikonlopun välissä, Eddy yritti opettaa mamille, "Hae palvikinkkua, kiitos".
Eddyn pienet välikuolemat ennen kurssin viimeistä koitosta.
Mami, I tell you, NO MINI! Eddy tuskastelee Minin kyydissä.
Velipojat matkalla treenaamaan.

3 kommenttia:

  1. Heips,
    Pysyykö minin takapenkki jo puhtaana, ettei tule oksennusta?
    Mainion näköisiä otuksia nuo veljekset!

    VastaaPoista
  2. Moikka,
    Ei suju autoilu vieläkään! Kerran tuli oksut Minin kyydissä, muuten iso kasa kuolaa. Aletaan nyt syömään iltaruoat autossa. Eddy ihan vapisee, kun mennään autoon. Toivoin, että Titon kanssa matkaaminen olisi auttanut. Tito matkustaa kun vanha tekijä!

    VastaaPoista
  3. Hieno blogi teillä! Pitääpä lisätä teidät meidän linkkilistaan. Naapurin pojat lähettävät Eddylle terkkuja!

    VastaaPoista