tiistai 23. helmikuuta 2010

Back to square one!

Jotta meidän tokoilut eivät olisi täysin loppuneet, niin päätimme mennä tutustumaan Tiltun koirakouluun, joka on kävelymatkan päässä meiltä. Tiltulla tehdään jokaiselle oma henkilökohtainen koulutussuunnitelma ja koulutus alkoikin tutustumiskäynnillä, jossa Tiltu testasi koiraa ja vähän omistajaa.
Palaute oli aika murskaava... mm. seuraavanlaista:
- Eddy ei ota kontaktia, vaan joudun kalastelemaan sitä liikaa...
- Eddy ei osaa leikkiä
- En osaa silittää koiraani oikein ja se pakenee kosketusta
- Eddy on aika itsenäinen

Alkuun olin palautteesta järkyttynyt, koska meillä on sujunut omasta mielestäni tosi hyvin, mutta parin harjoituksen kautta huomasin, että Tiltu taitaakin olla oikeassa. Tosin olin kyllä valitellut jo aikaisemmin, että viime kerrat koirakoulussa on menneet huonosti, koska en saa koiraan kontaktia.

Mitään toko-harjoituksia ei nyt aloiteta / jatketa, vaan ensin meidän täytyy saada Eddyn kanssa suhde kuntoon. Kotiläksynä saatiinkin, että Eddy käydään silittäen läpi joka päivä ja sen pitää tottua siihen sekä ottaa kehuja vastaan. Kyseessä on kuulemma "tuitui-vaihe".

Tänään sitten tehtiin kotiharjoituksia ja huomasinkin, että Eddyä läpikäydessä sen häntä oli melkein koipien välissä... On vähän surullista, etten ole aikasemmin huomannut, että Eddy pakenee kosketusta.

Hyvä puoli on se, että taidettiin löytää vihdoin oikea koirakoulu meille ja saadaan rahoille vastinetta!

Täällä me nyt jatketaan harjoituksia lomatunnelmissa ja odotellaan ensi viikon tuntia!


Ebama - the soft coated wheaten terrorist.


Eddy & America's next top dog model-pose


Ebeli - "kaltoin kohdeltu pieni vehnä"

"No, voitko nyt heittää tän pallon?"
Jooga-Eddy & leijonakuningasvenytys

1 kommentti:

  1. Heippa,

    Älä ole yhtään huolissasi, vaikka tulee välillä takapakkia. Sitä se koiran omistaminen usein juuri onkin. ylä- ja alamäkiä. Onneksi! Sitäpaitsi mä oon tosi ylpeä teistä! Teillä on asennetta!

    VastaaPoista