torstai 18. helmikuuta 2010

Eddymeddy

Meillä on nyt mennyt aika rauhallisesti, joten ei ole tullut blogiakaan hetkeen päiviteltyä...

Jouduimme siirtämään pentujen teho-toko-kurssin keväämmälle, kun Eddyn auto-ongelma äityi niin pahaksi, että sitä ei voi yksin kuljettaa millään. Sovimme, että harjoittelemme nyt rauhassa autoilut ja sitten uudelleen! Viikossa ei meinaan kovin pitkälle päästä ja kun väkisin joutuu taas matkustamaan, niin takapakkia tulee.

Eilen aloitettiin nyt siis IHAN alusta ja syötiin palvikinkkua auton takapuskurin luona. Sen lähemmäksi Eddy ei uskaltanut tulla. Tänään otetaan taas uudelleen ja kun Eddy syö rentona, niin otetaan askel lähemmäksi autoa. Meillä on aika pitkä tie edessä, että Eddy edes suostuu itse tulemaan autoon, mutta se on vain harjoiteltava ja edettävä hitaasti!

Uutena aktiviteettina meillä alkoi viime sunnuntaina näyttelykurssi. Ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin seisomista ylipäätänsä, koiran koskettelua ja suoraan kävelyä / juoksemista.

- seisominen... Eddy oli taas omissa maailmoissa, mutta kun jaksoi keskittyä, niin osasi seistä.
- koiran koskettelu... Eddy kiipesi ohjaajan syliin... joten ei ainakaan vierasta koskemista!!
- näyttelyjuoksu... Tässä hommassa loistettiin, Eddy kipittää nätisti vierellä, tosin namin avulla.

Kotona olemme harjoitelleet ihan arkipäivän juttuja esim. ulosmentäessä: koira istuu, saa vapautus käskyn, jolloin läppää tassuilla mamin polviin ja sitten pääsee ulos. Eddy on omaksunut tämän niin hyvin, että hän istuu nykyään automaattisesti oven eteen ja läppää tassuilla tämän jälkeen ja sitten on valmis menemään ulos! Ensi kerralla täytyykin laittaa koira maahan!

Eddyn sänky- ja kaivamisvillitys on muuttunut hivuttautumisvillitykseksi. Hän on ihan mestari siinä! Jos mami juo vettä sängyssä, niin Eddy tulee tietenkin HETI kokeilemaan, että voisiko juoda samasta lasista ja jos tämä ei auta, niin hän "lyö" tassulla muutaman kerran kohti lasia... jos tämäkään ei auta, niin Eddy muka luovuttaa... ja hivuttautuu hetken päästä mamin olan yli lasille! Toinen hyvä tyyli on rynnätä paikalle lelun kanssa, joka vahingossa lentää suoraan mamin lasiin... Täytyy varmaan jatkossa juoda keittiössä!

MAMIIII... ANNA KINKKUA!!

Siis mitään en ole varastanut sun vaatekaapista!!

"Chilppa tuu ikkuunaan, täällää huutaaa Eeedddyyyy"

Jaa, et tää asento ei kelpaa maahanmenosta vai?


Eddy jakaa rakkautta.

1 kommentti: