tiistai 29. toukokuuta 2012

Eddylle toka serti!!!

Viimeinkin Eddylle napsahti toinen serti Suomesta. 20.5. oli Sastamalan ryhmis, jossa tuomaroi Maija Mäkinen ja Eddy oli hienosti vsp!!
Tätä ennen kipaistiin 19.5. Somerolla, jossa Eddy sai erin ja oli avoimen luokan kolmas. Meillä oli myös näyttely Järvenpäässä 27.5, jossa Eddy sai jälleen erin ja voitti avoimen luokan, mutta ei saanut sa:ta. Harmittavan pienestä jäi kiinni valioituminen!
Meillä on vielä kolme näyttelyä jäljellä, jonka jälkeen ei ihan hetkeen mennä. Sen verran on tullut juostua kehissä nyt!!

Tässä vähän posekuvia Eddystä, kun niitä kerrankin on!!

Eddy 2,5 v Sastalaman ryhmis.

Eddy VSP!!!

Official serti-pose

Järvenpään koiranäyttely 27.5. Avo eri1.
 Lilyn kanssa meillä alkoi viime torstaina pentujen rallytoko ja on kyllä niin innokas oppilas, että oksat pois. Mutta en valita :). Ekalla tunnilla harjoittelimme kontaktia sekä istumista. Lisäksi harjoittelimme mukana kulkemista.
La 26.5. meillä oli ilo ja kunnia osallistua Lilyn pentutreffeille Lahdessa! Paikalla olivat kaikki Lilyn siskot ja veikat sekä tietty mutsi & faija. Painimisen lisäksi Soile piti meille pentutokoa, jossa harjoiteltiin niin ikään kontaktia, istumista, maahanmenoa sekä hienosti hihnassa olemista.


"Hei pappa, ex voisix vähän leikkii mun kanssa?"

"Soile, etkö SÄ nyt näe, että mä OLEN TÄÄLLÄ MAASSA".