tiistai 16. marraskuuta 2010

Kaupunkilaiskoira maalla...ja näyttelyssä sekä tokokisoissa...

12.11.2010. Suuntasimme Eddyn kanssa junalla kohti Tamperetta. Mr. Valdes matkusti junassa ensimmäistä kertaa ja se menikin yllättävän hyvin, pientä ulinaa lukuunottamatta. Eddyä vähän harmitti, kun ei saanut käydä morjestamassa 150 muuta matkustajaa...
Tampereen päässä suunnattiinkin sitten hevostallille Nokialle moikkaamaan mamin Iitu-hevosta, 24 vee. Eddy ei ollut myöskään aikaisemmin nähnyt hevosta, mutta siitä viis, hän paineli hevosten tarhaan, kuin vanha tekijä. Nenittyään ensi töikseen Iitun kanssa, Eddy sitten vähän rauhottui...
Illalla menimme vielä moikkaan serkkutyttö Nellyä, jonka kanssa Eddy paini vaatimattomat neljä tuntia!!!

Muuta jännää reissulla oli Lassi-kissa, joka oli taas Eddyn ensikosketus tähän lajiin myös lumi oli kivaa, etenkin kun sitä ei vielä pk-seudulla pahemmin ole.

13.11.2010. Olimme Jyväskylän kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Näyttely muistutti kaikilta tavoin edellisiämme... Eddy käyttäytyi hienosti, tosin taisi vähän edellisen päivän painit painaa, kun kehäjuoksu oli kohtalaisen vaisua... Ja tulos oli jälleen eh ja arvostelu "lack of body...".
Näyttelyn exposta mukaan tarttui vähän herkkuja ja Hurtan heijastinliivi. Eddy pääsi myös koemaistamaan koiranruokaa, jotka jäivät kuitenkin kuppiin... oli siis tosi hyvää :).

Tämän kerran arvostelu löytyy täältä: Näyttelyt

14.11.2010. Sunnuntaina meillä oli ehkä jännin päivä piiiitttkääään aikaan. Me osallistuttiin nimittäin ensimmäiseen harkka-tokoon. Mamia jännitti NIIN paljon, että olin perua osallistumisen about kahdeksaan kertaan. Jotenkin me sinne kehään sitten päästiin ja ensimmäisenä oli luoksepäästävyys ja paikallaolo, joista molemmista tuli 10. Muut liikkeet menivät ihan kohtalaisesti. Eddy oli aika kummissaan, että mikä sitä mamia vaivaa, kun kädetkin tärisee... ja täten ollen vähän mateli esim. seuraamisessa. Luoksetulossa hän yleensä juoksee, niin nyt hän käveli.
Nakkiluokan liikkeet on meille melko helpot, mutta selvästi hihnan yläpäässä on petrattavaa tuon jännityksen suhteen.

Tässä vielä meidän pisteet:

Luoksepäästävyys 10 10
Paikalla makaaminen 30 sek 10 30
Seuraaminen 7 14
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8 16
Luoksetulo 7 21
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7 14
Estehyppy 10 20
Kokonaisvaikutus 8 8
Kokonaispisteet 133/160 p.
Viime tiistain agilityrata onkin sitten tämän linkin takana: Agility
Tässä vielä parit kuvat reissusta ja kotoa...

Iitu 24 v.


Jyväskylän kv-näyttely

Eemelimeemeli kehässä...
"Jaa minä muka lack of body..."

"Oh tsiisus mami taas näitä ostoksia."


Hieman on väsynyt vehnä viikonlopun jäljiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti